Tuinkachel met deur

Een tuinkachel met deur heeft als voordeel dat deze een hoog rendement heeft en een lage uitstoot in vergelijking met open haarden of vuurschalen. Kies daarom voor een tuinkachel met deur voor een beter milieu. Bekijk hieronder ons assortiment tuinkachels met deur.

22 producten
22 producten

Assortiment tuinkachel met deur

Het assortiment tuinkachel met deur bestaat uit plaatstalen kachels met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je kan deze kachels in een overkapping, tuinhuis, uitbouw of gewoon in huis plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk deze kachels los in de tuin te zetten. Je hebt dan alleen nog 1,5 meter pijp nodig met een regenkap en je kan stoken. De kachel zal dan na verloop van tijd wel gaan roesten. Dit is altijd gemakkelijk bij te werken met hittebestendige lak.

Waarom een tuinkachel met deur

Een tuinkachel met deur heeft een hoog rendement met een zuinige verbranding. Door geavanceerde technieken kan het vuur volledig branden en zorgt dit voor zo min mogelijk uitstoot. De tuinkachels met deur zijn dan ook getest volgens de Ecodesign wet van 2022 die in heel de EU geldt. Daarom kan jij er zeker van zijn dat je een tuinkachel hebt van de beste verbranding. Daarnaast zorgt de ruit ervoor dat je het vuur alsnog mooi ziet branden.

Tuinkachel met glas

De tuinkachel is voorzien van een glazen ruit in het deurtje zodat je het vuur mooi kan zien terwijl dit aan het branden is. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de warmte goed wordt verspreidt aan de voorkant. Door de geavanceerde techniek met luchtschuiven kan je de kachel naar voorkeur regelen. Dit zorgt ervoor dat je de kachel zo goed mogelijk kan laten branden.