Bezorging aan huis

Na het plaatsen van een bestelling gaan wij aan de slag om jouw bestelling in te pakken en om de nodige handelingen te verrichten. Afhankelijk van de grootte van de bestelling en van de grootte van de bestelde producten zijn er verschillende bezorgopties mogelijk.

Bezorgoptie Bestelling
Bezorging aan huis (door DPD) Kleine pakketten of grote pakketten
Palletbezorging (door DHL) Grote pakketten of meerdere volumeproducten
Ophalen bij ServicePoint Kleine pakketten
Bezorging aan huis (eigen vervoer) Grote pakketten, bestellingen of projecten

Benieuwd naar de bezorgkosten? Bekijk ze hier.

Bezorging aan huis

Wanneer een bestelling uit kleine producten bestaat dan zal deze met DPD worden verzonden. Via de mail krijg je van ons een Track & Trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Wanneer je niet thuis bent wordt het pakket bij de buren afgeleverd of een volgende dag opnieuw aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om met de code op bezorgkaart een zelf gekozen bezorgmoment in te plannen.

Bezorging aan huis (pallet)

Het kan voorkomen dat we een bestelling inpakken op een pallet en versturen met DHL Freight. Dit doen we nooit zonder je van tevoren op de hoogte te stellen via de telefoon of mail. Voor een palletzending is het namelijk handig als er iemand thuis is. Ook een palletzending is te volgen via Track & Trace.

Ophalen bij ServicePoint

Bij kleine producten is het mogelijk om jouw bestelling af te laten leveren bij een DPD Afhaalpunt. Met de Track & Trace code kan je zien wanneer het pakket is aangekomen bij het Afhaalpunt, deze zal na levering 7 dagen beschikbaar blijven.

Bezorging aan huis (eigen vervoer)

Wanneer je grote producten besteld of een grote bestelling plaatst voor bijvoorbeeld een project, dan zullen wij deze producten zelf afleveren. Dit zal altijd gebeuren op afspraak, waarbij een tijdvak wordt aangegeven waarin de producten worden bezorgd.