Betaalmogelijkheden

Op dit moment bieden we vijf verschillende betaalmogelijkheden aan. We werken aan een integratie met PayPal. We accepteren geen betaalmethoden zoals gespreid betalen, middels acceptgiro of VVV-bonnen.

Betaalwijze Betaalkosten
iDEAL Gratis
Overboeking Gratis
Creditcard Gratis
Bancontact Gratis
SOFORT Banking Gratis
KBC/CBC-Betaalknop Gratis
Klarna - Achteraf betalen Gratis
iDEAL
De meest gemakkelijke manier van betalen op internet is iDEAL. Zit je bij de ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank, Revolut, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot? Dan kan je gebruik maken van deze betaalmethode.
Overboeking
Het is ook mogelijk om na het doen van de bestelling het bedrag zelf over te maken. Dit is echter niet de snelste manier van bestellen, omdat we de bestelling pas kunnen versturen wanneer de betaling bij ons binnen is. Dit kan één tot drie werkdagen duren.

Onze rekeninginformatie is:
IBAN: NL11 KNAB 0257 5829 16
BIC: KNABNL2H
Creditcard
Een andere mogelijkheid om te betalen is via de wereldwijd geaccepteerde betaalmethode creditcard. We accepteren Visa en MasterCard. Aan het betalen met creditcard zitten geen extra kosten verbonden.
Bancontact
Voor Belgische consumenten bieden we de betaalmethode Bancontact aan. Hiermee kan je makkelijk en veilig betalen. Na het selecteren van deze optie kan je kiezen voor jouwbank en wordt je naar de beveiligde omgeving van die bank doorgestuurd.
SOFORT Banking
Deze betaalmethode is beschikbaar in 8 Europese landen en werkt ongeveer op dezelfde manier als iDEAL. Het enige wat je hoeft te doen is het land en de bank waarme je de betaling wilt verrichten te selecteren en daarna de betaling te bevestigen.
KBC/CBC-Betaalknop
KBC-Betaalknop is er voor het Vlaamstalige deel van België en de CBC-Betaalknop voor het Franstalige deel. Na het selecteren is er de mogelijkheid om deze keuze te maken. Daarna kan je kiezen wanneer je betaald (bijvoorbeeld achteraf).
Klarna - Achteraf betalen
Met Klarna is het mogelijk om jouw bestelling achteraf te betalen. Na het ontvangen van jouw bestelling kan je eenvoudig het bedrag betalen via Klarna.