Dimplex Step 3

2.850,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Step 3

Geniet het hele jaar door van een gezellige sfeer met de Dimplex Step 3 elektrische kachel. Geschikt voor inbouw, waarbij je vanaf drie zijdes zicht op het vuur hebt. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuur met rookeffect getoond. Je kan zowel het vlammenspel als de verwarming inschakelen. Of zet alleen de vlammen aan zonder verwarming. Zo kan je ook in de zomer voor de perfecte sfeer met een gezellig vuurtje zorgen.

De Dimplex Step 3 installeren

De Dimplex Step 3 is eenvoudig in te bouwen in een op maat gemaakte ombouw. Hierbij is het wel belangrijk dat er een stopcontact in de buurt is. Steek de stekker in het contact en vul het waterreservoir en je kan de kachel gelijk gebruiken. Via de schuiflade heb je snelle toegang tot het reservoir, zodat je deze gemakkelijk bijvult.

Eenvoudige bediening

Bedien de Dimplex Step 3 via de knoppen op de kachel zelf of de afstandsbediening. De bediening zit achter de schuiflade verstopt. Zo heb je eenvoudig toegang tot het paneel, maar is deze toch mooi weggewerkt. Dankzij de afstandsbediening hoef je niet steeds op te staan om het vuurbeeld en de verwarming te bedienen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eeenvoudig te installeren
  • Met verwarmingsfunctie
  • Inclusief afstandsbediening
  • Vuurbeeld apart bedienbaar

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht 3-zijdig
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1500 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 73 x 35 x 75 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 71 x 39 cm
Kleur Wit
Bekijk alle specificaties

Suggesties