Dimplex SP16

787,-
Tijdelijk uitverkocht

Dimplex SP16

Met een beeldbreedte van bijna een meter vormt de Dimplex SP16 de blikvanger van de ruimte. Het strakke zwarte design zorgt ervoor dat de kachel op ieder interieur aansluit, waardoor je deze eenvoudig overal kunt plaatsen. Door middel van de Opti-Flame techniek wordt een realistisch vuur gesimuleerd. Voeg hier de warmtefunctie aan toe om de beleving van een sfeerhaard compleet te maken.

De Dimplex SP16 installeren

Voor het plaatsen van de Dimplex SP16 elektrische haard zijn er talloze mogelijkheden, zolang er een stopcontact in de buurt is. Zo kan je de kachel in een op maat gemaakte schouw of nis monteren, of gewoon aan de muur bevestigen. Na montage hoef je alleen nog de stekker in het contact te steken en je kan direct beginnen met verwarmen.

Eenvoudige bediening

Gebruik het bedieningspaneel op de onderzijde van de Dimplex SP16 om de intensiteit van de vlammen, de temperatuur en de timer in te stellen. Heb je geen zin om steeds naar de kachel te lopen om de instellingen te veranderen? Gebruik dan de meegeleverde afstandsbediening. Door de timer in te schakelen hoef je de kachel niet handmatig uit te schakelen. Stel een gewenste tijd in, zodat de kachel automatisch uit gaat wanneer de ingestelde tijd is verstreken.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Zowel hangend als ingebouwd te installeren
  • Met verwarmingsfunctie
  • Inclusief afstandsbediening
  • Strak design past bij elk interieur

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 120 x 18 x 53 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 95 x 38 cm
Gewicht 40,7 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties