Dimplex Sierra 60”

750,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Sierra 60”

Geniet van de warmte en het vuurbeeld van een haardvuur met de Dimplex Sierra 60” elektrische kachel. Dankzij het strakke zwarte design vormt past deze kachel perfect bij elk interieur. Ook heb je de mogelijkheid om de verarming en het vuurbeeld apart van elkaar te bedienen. Hierdoor kan je ook in de warmere maanden van de sfeer van een haard genieten.  

De Dimplex Sierra 60” installeren

De Dimplex Sierra 60” kan overal eenvoudig geplaatst worden, zolang er een stopcontact in de buurt is. Hierbij heb je de mogelijkheid om de haard aan de muur te bevestigen, of om deze als vrijstaand model te gebruiken. Hiervoor wordt zowel een ophangbeugel als een standaard met de nodige schroeven meegeleverd.

Eenvoudige bediening

Door middel van het touchscreen kan je de kachel naar wens instellen. Heb je geen zin om steeds op te moeten staan om de instellingen aan te passen? Maak dan gebruik van de meegeleverde afstandsbediening.

Uitgebreide instellingen

Dankzij de vele instel mogelijkheden zorg je met de Dimplex Sierra 60” altijd voor de perfecte sfeer. Zo kan je de intensiteit van het vlammenspel aanpassen, de kleur en helderheid van het vuurbed en natuurlijk de temperatuur. Daarnaast is deze elektrische kachel voorzien van een timer, die je tot maximaal acht uur instelt. Wanneer de ingestelde tijd is verstreken gaat de kachel automatisch uit.

Extra opties

Laat de kachel nog meer aansluiten aan jouw wensen met de extra opties voor het vuurbed, waarmee het beeld van het vuur verandert. Zo heb je keuze uit decoratieve houtblokken, kiezelstenen en kristallen, waarmee je het vuurbed in kunt richten.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Verwarming en vlammenbeeld afzonderlijk te bedienen
  • Voorzien van timer
  • Met afstandsbediening
  • Kan zowel staand als hangend gemonteerd worden

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Hangend
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Lichtmodule LED
Stroomvoorziening 120V / 60Hz
Maximaal verbruik 1400 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 132 x 13 x 46 cm
Gewicht 29 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties