Dimplex Firebox 36

1.113,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Firebox 36

Maak het gezellig met de Dimplex Firebox 36 elektrische kachel, die door middel van de Revillusion techniek een realistisch vuurbeeld toont. Voeg hier de verwarmingsfunctie aan toe en je geniet van een klassieke houtkachel, maar dan met een simpele druk op de knop. Dit model is voorzien van een achterwand met gemetseld patroon, waardoor de kachel de blikvanger van de ruimte wordt.

De Dimplex Firebox 36 installeren

De Dimplex Firebox 36 is geschikt voor inbouw en kan overal worden ingebouwd, zolang er een stopcontact in de buurt is. Plaats de kachel in de op maat gemaakte schouw, steek de stekker in het contact en je kan direct beginnen met verwarmen.

Eenvoudige bediening

Door middel van het bedieningspaneel kan je de kachel eenvoudig bedienen. Hiermee kan je eenvoudig de intensiteit van de vlammen, de temperatuur en de achtergrond verlichting aanpassen. Heb je geen zin om hiervoor steeds op te moeten staan, dan kan je ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken.

Extra instellingen

Om de kachel perfect aan te laten sluiten op de sfeer heb je de mogelijkheid het vuurbeeld te veranderen, door te schakelen tussen een rode en blauwe gloed. Daarnaast kan de helderheid van de achtergrond verlichting worden aangepast. Wil je de kachel voor een bepaalde tijd laten branden, zonder dat je op de tijd hoeft te letten? Stel dan de timer in. De timer zorgt ervoor dat de kachel automatisch uitschakelt wanneer de ingestelde tijd is verstreken.

Revillusion

Bij deze techniek wordt door middel van LED verlichting een realistisch vuur getoond. Hierbij voegt het 360 graden licht extra flikkerende effecten toe, waardoor het vuur extra diepte krijgt. Het Mirage Flame paneel voorkomt reflecteren van de vlammen, zodat deze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Hiervoor is het acryl paneel deels gematteerd.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Voorzien van verwarmingsfunctie
  • Inclusief afstandsbediening

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Revillusion
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 94 x 31 x 68 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 89 x 58 cm
Gewicht 27,2 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties