Dimplex Firebox XHD26

411,-
Op voorraad

Dimplex Firebox XHD26

Met de Dimplex Firebox XHD26 elektrische kachel zorg je gemakkelijk voor de perfecte sfeer. Door middel van de Opti-Flame techniek wordt een realistisch vuurbeeld gecreëerd. Hierbij heb je de mogelijkheid om het vuur geheel naar eigen wens in te stellen. De frameloze behuizing biedt optimaal zicht op het vlammenspel, zodat je hier probleemloos van kunt genieten. Daarnaast zorgt dit voor een elegant uiterlijk, waarmee de ruimte een luxe uitstraling krijgt.  

De Dimplex Firebox XHD26 installeren

De Dimplex Firebox XHD26 wordt ingebouwd in de muur of in een schouw. Hierbij kan je een frame op maat maken of een bestaande inactieve schouw gebruiken. Wil je de kachel in een schouw plaatsen, let er dan op dat de kachelpijp wordt gereinigd en afgesloten. Zo kan er geen vuil op de elektrische kachel terecht komen en gaat de warmte niet verloren. Na dat de kachel is geplaatst is deze eenvoudig aan te sluiten, door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Eenvoudige bediening

De Firebox XHD26 is voorzien van een bedieningspaneel, waarmee je de kachel eenvoudig bedient. Heb je geen zin om elke keer op te staan om de instellingen te veranderen? Maak dan gebruik van de meegeleverde afstandsbediening.

Uitgebreide instelmogelijkheden

Wat je humeur ook is, het vuurbeeld is er altijd op aan te passen. Hiervoor heeft de Dimplex Firebox XHD26 uitgebreide mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de intensiteit, helderheid, snelheid en de kleur van de vlammen. Hierbij kan je een rode of juist een blauw gloed instellen. Niet alleen het vuurbed kan naar wens worden afgesteld, maar ook de temperatuur. Heb je geen zin om de kachel handmatig uit te moeten zetten, dan kan je de timer gebruiken. Deze is tot maximaal 8 uur in te stellen. Is de tijd verstreken, dan zal de elektrische kachel automatisch uitschakelen.  

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor inbouw in muur en schouw
  • Frameloos voor optimaal vuurbeeld
  • Voorzien van timer
  • Uitgebreide instelmogelijkheden

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1400 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 66 x 19 x 48 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 60 x 38 cm
Gewicht 11 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties