Dimplex Cubic

1.186,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Cubic

De Dimplex Cubic wordt dankzij het strakke en elegante design de blikvanger van iedere ruimte. Deze elektrische kachel van plaatstaal is voorzien van een compartiment waar je houtblokken in kwijt kunt, zodat je de ultieme beleving van een houtkachel krijgt. Door middel van de Opti-Myst wordt een realistisch vuurbeeld gecreëerd, waarbij zelfs de rook van een houtkachel wordt gesimuleerd.

De Dimplex Cubic installeren

De Cubic elektrische kachel is eenvoudig te installeren met het Plug&Play principe. Hierbij hoef je alleen rekening te houden met een stopcontact, waar de kachel bij in de buurt wordt geplaatst. Nu hoef je alleen nog maar het waterreservoir te vullen, de stekker in het contact te steken, en je kunt genieten van de kachel.

Eenvoudige bediening

De Dimplex Cubic elektrische kachel kan op verschillende programma’s draaien. Zo heb je de mogelijkheid om alleen het vuur te tonen, zonder verwarmd te worden, of van zowel het aangezicht van een haardvuur als van de warmte te genieten. Hierbij kan je ook de intensiteit van het vlammenspel en de temperatuur afzonderlijk van elkaar instellen. Dit doe je door middel van de knoppen op de kachel zelf of via de afstandsbediening.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Inclusief afstandsbediening
  • Voorzien van rook simulatie
  • Met verwarmingsfunctie

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 67 x 42 x 127 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 38 x 40 cm
Gewicht 37 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Antraciet
Bekijk alle specificaties