Dimplex Stockbridge

1.016,-
Op voorraad

Dimplex Stockbridge

Deze Dimplex Stockbridge elektrische kachel vormt de blikvanger van de ruimte, waarbij het perfect op het interieur aansluit. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch haardvuur gesimuleerd. De kachel is voorzien van een authentiek uiterlijk van een klassieke gietijzeren haard, waarbij de glazen deuren het plaatje compleet maken. Open de deuren voor de ultieme houtkachel ervaring, waarbij je ook toegang tot het bedieningspaneel krijgt.

De Dimplex Stockbridge installeren

De elektrische kachel is gemakkelijk in iedere ruimte te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Steek de stekker in het contact, vul het waterreservoir en je kunt de kachel direct gebruiken.

Eenvoudige bediening

De Dimplex Stockbridge is voorzien van een bedieningspaneel, waarmee je zowel het vuur als de temperatuur instelt. Denk bijvoorbeeld aan de intensiteit van de vlammen en de simulatiemist en de warmte. Dankzij al deze verstelmogelijkheden zorg je altijd eenvoudig voor de perfecte sfeer. Heb je geen zin om telkens naar de kachel te lopen om de instellingen te veranderen? Maak dan gebruik van de afstandsbediening.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Met vervarmingsfunctie
  • Inclusief afstandsbediening
  • Eenvoudige installatie
  • Rooksimulatie voor ultiem vuurbeeld

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 62 x 39 x 66 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 53 x 28 cm
Gewicht 15,6 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties