Dimplex Cassette 500R

1.125,-
Op voorraad

Dimplex Cassette 500R

Voeg meer sfeer aan de gewenste ruimte toe met de Dimplex Cassette 500R elektrische kachel. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuur gecreëerd, waarbij waternevel voor een rookeffect zorgt. De Cassette 500R is geschikt voor inbouw. Dit betekent dat je deze in een op maat gemaakte schouw of frame kunt plaatsen. Zo kan de kachel niet alleen in een muur worden geïnstalleerd, maar ook in het midden van de ruimte. Het vuurbeeld nog verder uitbreiden? Dan kan je meerdere kachels aan elkaar koppelen.

De Dimplex Cassette 500R installeren

Heb je het inbouwframe of de schouw klaargemaakt, dan is de Dimplex Cassette 500R eenvoudig te installeren. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken, het waterreservoir vullen en je kunt de kachel direct gebruiken. Heb je geen zin om het reservoir handmatig te vullen? Dan kan je de Dimplex Cassette ook aan een vaste waterleiding koppelen.

Eenvoudige bediening

Middels het bedieningspaneel is de Dimplex Cassette 500R eenvoudig te bedienen. Hiermee kan je zowel de intensiteit van de vlammen als het geluid instellen. Zo geniet je niet alleen van het beeld, maar ook van het knisperen van een gezellig haardvuur. Geen zin om op te staan bij het verstellen van de instellingen? Gebruik dan de meegeleverde afstandsbediening.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Met geluidsmodule
  • Koppelbaar met andere 500R modellen
  • Eenvoudige bediening
  • Inclusief afstandsbediening

 

  • Niet voorzien van verwarmfunctie

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht 4-zijdig
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 220 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 51 x 20 x 30 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 49 x 20 cm
Gewicht 9 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties