Dimplex Cassette 400

756,-
Op voorraad

Dimplex Cassette 400

Maak het gezellig met de Dimplex Cassette 400 elektrische inzet haard, die door middel van de Opti-Myst techniek een realistisch vuur met rookeffect simuleert. De mogelijkheden voor het plaatsen van de inzet haard zijn eindeloos. Zo kan je deze verwerken in meubels, op maat gemaakte nissen of schouwen. Ook kan je meerdere cassettes met elkaar verbinden om zo het vuurbed breder te maken. Zo heb je voor iedere ruimte de passende oplossing om voor de perfecte sfeer te zorgen.

De Dimplex Cassette 400 installeren

De Dimplex Cassette 400 is eenvoudig in de op maat gemaakte ruimte te installeren. Houd hierbij rekening met de extra ruimte rondom de inzet haard voor ventilatie, zodat de lucht goed kan circuleren. Een goede luchtcirculatie is nodig om het vlammeneffect naar behoren te laten werken.

Eenvoudige bediening

Om voor het rookeffect te zorgen is de Cassette 400 elektrische inbouw haard voorzien van een watertank. Deze kan je eenvoudig via de bovenkant verwijderen om te vullen. Middels knoppen op de haard zelf en de afstandsbediening wordt het vuur bediend.

Extra instellingen

Met de afstandsbediening kan je niet alleen de intensiteit van de vlammen instellen, maar ook verschillende programma’s. Om deze programma’s goed te laten werken stel je eerst de datum en de tijd in. Daarna kan je voor alle dagen in de week een tijd instellen voor het in- en uitschakelen van de Dimplex Cassette 400 inzet haard.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Realistisch vuurbeeld met rookeffect
  • Eenvoudige bediening
  • Uitgebreide timer instellingen
  • Eindeloze installatie mogelijkheden

 

  • Niet voorzien van verwarmingsfunctie

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht 4-zijdig
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 125 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 41 x 22 x 18 cm
Gewicht 5 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Wit
Bekijk alle specificaties

Suggesties