Dimplex Cassette 250

556,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Cassette 250

Met de Dimplex Cassette 250 kan je aan elke ruimte de nodige sfeer toevoegen. Laat je fantasie de vrije loop met dit compacte model, dat in meubels en nissen geplaatst kan worden. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een haardvuur met rookeffect nagebootst. Hoewel de Cassette 250 geen warmte geeft, kan je toch op een veilige manier van een gezellig vuurtje genieten.

De Dimplex Cassette 250 installeren

De Dimplex Cassette 250 is eenvoudig overal te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Na het plaatsen hoef je alleen nog het waterreservoir te vullen en de stekker in het contact te steken.

Eenvoudige bediening

De Cassette 250 van Dimplex is voorzien van eenvoudige bediening en wordt inclusief afstandsbediening geleverd. Zo kan je via de cassette zelf en vanaf een afstand de cassette in- en uit schakelen en de intensiteit van de vlammen aanpassen. Door het vuurbed op te tillen heb je toegang tot het waterreservoir, zodat je deze uit de kachel kunt tillen om te vullen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Inclusief afstandsbediening
  • Vlammen met rookeffect

 

  • Niet voorzien van verwarmingsfunctie

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht 4-zijdig
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 64 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 27 x 27 x 15 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 22 x 20 cm
Gewicht 2,8 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Wit
Bekijk alle specificaties

Suggesties