Voorwaarden retourneren en ruilen

Het is mogelijk om binnen 14 dagen een besteld product retour te sturen. Ook is het mogelijk om een product te ruilen voor een ander product. Echter is het wel belangrijk dat producten die geretourneerd of geruild worden in originele staat verkeren. Bekijk ons retourproces voor het retourneren of ruilen van producten.

Mogelijke oplossingen

Wanneer je jouw product of bestelling retourneert kunnen we afhankelijk van de staat van het product één van de volgende oplossingen bieden.

  • Terugbetaling: is het product nog in originele staat, originele verpakking en binnen 14 dagen geretourneerd? Dan betalen we het aankoopbedrag terug op de rekening die bij ons bekend is.
  • Omruilen: is het product niet naar wens en kan een ander product wel aan de verwachtingen voldoen? Dan kunnen we het product omruilen voor een ander product naar keuze. Hieronder lees je meer over het inruilen van een product.
  • Deelvergoedingis het product incompleet, zonder verpakking, beschadigd of gebruikt? Dan gaan we na ontvangst kijken naar de vergoeding die we kunnen bieden. Deze kan oplopen tot 75% van het aankoopbedrag.

Inruilen van een product

Toch niet tevreden over het gekozen product? Het is mogelijk om binnen 14 dagen jouw product om te ruilen voor een ander product naar keuze. Door contact met ons op te nemen kan je gemakkelijk jouw product aanmelden voor retour en het nieuwe product doorgeven. Dit hoeft geen product met hetzelfde aankoopbedrag te zijn.