Advies en hulp bij kiezen

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste producten en in het voorzien van informatie. Hiervoor hebben we speciale adviespagina's opgesteld. Uiteraard is het altijd mogelijk om te bellen, mailen of appen. Onze specialisten kunnen je voorzien van algemene informatie of helpen met specifieke vragen of wensen.

Adviespagina's

Via het laatste kopje in de navigatiebalk kan je navigeren naar onze adviespagina's. Hier hebben we de meest belangrijke onderwerpen uitgelicht, waarmee we antwoord geven op de meest gestelde vragen. Mocht je tijdens of na het lezen van onze adviespagina's vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen.

Uitgebreide productpagina's

Om bij het kiezen van de juiste producten te helpen, proberen we zo veel mogelijk informatie en specificaties bij producten toe te voegen. In de tabel kan je gemakkelijk specificaties opzoeken en waar mogelijk zijn er productsheets op de productpagina te vinden. Mis je belangrijke informatie? Stel dan jouw vraag door op de knop 'Stel een vraag' te klikken op de pagina of neem contact met ons op.