Faber e-Matrix Mood 800/650

Prijs op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Faber e-Matrix Mood 800/650

De Faber e-Matrix Mood 800/650 geeft iedere ruimte een elegante uitstraling. Deze elektrische kachel van 80 cm breed is geschikt voor inbouw, zowel staand als hangend. Zo wordt de kachel geheel naar jouw stijl gemonteerd. Wil je de kachel als hangend monteren, vergeet dan niet de optionele muurbeugel als keuze op te geven. Voorzien van de Opti-Myst techniek voor een realistisch vuurbeeld met rookeffect. De verwarmingsfunctie en geluidsmodule maken de ervaring helemaal compleet. Geniet van een klassieke haard, maar dan met het gemak van elektrisch.

De Faber e-Matrix Mood 800/650 installeren

Met deze elektrische haard heb je meer montagevrijheid dan bij een open haard of gaskachel. Let wel op dat de Faber e-Matrix Mood 800/650 in de buurt van een stopcontact wordt geplaatst. Daarnaast dient de kachel te worden aangesloten op een ultradunne waterleiding, zodat het waterreservoir gemakkelijk gevuld wordt. Hoe je de kachel koppelt vind je terug in de handleiding.

Bediening

De Faber e-Matrix Mood 800/650 is eenvoudig te bedienen. Dit kan gedaan worden via de kachel zelf, de meegeleverde afstandsbediening en zelfs je smartphone of tablet. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om het vlammenspel naar eigen wens in te stellen, maar ook de temperatuur en het geluid van een knisperend haardvuur. Zo geniet je altijd van de perfecte sfeer. Heb je gekozen voor optionele bijverlichting? Dan kan je ook deze met de app bedienen. Om de kachel met je smart device te bedienen heb je de Faber app nodig. Via Bluetooth maak je verbinding met de kachel.

Extra opties

De kachel is voorzien van verschillende opties, zodat deze nog meer aansluit aan jouw persoonlijke stijl. Zo heb je de keuze uit meerdere decoraties voor het vuurbed. Denk hierbij aan een houtset, witte kiezels of acrylic ice. Ook zijn er opties die ervoor zorgen dat het vuurbeeld nog levendiger wordt. Deze opties zijn:

  • Topverlichting voor een prachtig vuurbeeld, waarbij het interieur van de haard van bovenaf wordt verlicht. 
  • Bodemverlichting voor nog meer vuurintensiteit vanuit het gloeibed.
  • Zwarte glazen achterwand die zorgt voor een dieper vuurbeeld.
  • Ontspiegeld glas waarmee je beter beeld hebt op de kachel, zonder last te hebben van reflectie van buiten de kachel.
Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudige bediening via de app
  • Met verwarmingsfunctie
  • Perfect voor kleinere ruimtes
  • Voorzien van geluidsmodule

 

  • Alleen geschikt voor inbouw

Specificaties

Product
Merk Faber
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 89 x 52 x 94 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 80 x 65 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties