Faber e-Matrix 1050/400

Prijs op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Faber e-Matrix 1050/400

De luxe elektrische kachel Faber e-Matrix 1050/400 geeft elke ruimte een elegante uitstraling. Deze kachel van 105 cm breed is geschikt voor inbouw, waarbij je deze zowel staand als hangend kunt monteren. Kies je voor de hangende optie, vergeet dan niet om de muurbeugel bij optionele extra’s aan te vinken. De kachel beschikt over de Opti-Myst techniek voor een realistisch vuurbeeld met rookeffect. Voeg hier de verwarmingsfunctie en de geluidsmodule aan toe en de ervaring is compleet. Geniet van een klassieke haard, maar dan met een simpele druk op de knop.

De Faber e-Matrix 1050/400 installeren

Met deze elektrische haard heb je meer montagevrijheid dan bij een open haard of gaskachel. Let wel op dat de Faber e-Matrix 1050/400 in de buurt van een stopcontact wordt geplaatst. Daarnaast dient de kachel te worden aangesloten op een ultradunne waterleiding, zodat het waterreservoir gemakkelijk gevuld wordt. Hoe je de kachel koppelt vind je terug in de handleiding.

Eenvoudige bediening

De Faber e-Matrix Mood 1050/400 is eenvoudig te bedienen. Dit kan via de haard zelf, de meegeleverde afstandsbediening en zelfs via je smartphone of tablet. Hiermee verstel je het vuurbeeld, het geluid de temperatuur en de optionele bijverlichting. Zo geniet je altijd van het perfecte haarvuur, die je geheel naar eigen wens Om de haard via je smart device te bedienen gebruik je de Faber app. Middels Bluetooth maak je eenvoudig verbinding met de haard.

Extra opties

Dankzij de extra opties kan je de kachel geheel op jouw stijl laten aansluiten. Zo kan je kiezen uit verschillende vuurbed decoraties. Denk hierbij aan een houtset, witte kiezels of acrylic ice. Ook zijn er opties die ervoor zorgen dat het vuurbeeld nog levendiger wordt. Deze opties zijn:

  • Topverlichting voor een prachtig vuurbeeld, waarbij het interieur van de haard van bovenaf wordt verlicht.
  • Bodemverlichting voor nog meer vuurintensiteit vanuit het gloeibed.
  • Zwarte glazen achterwand die zorgt voor een dieper vuurbeeld
  • Ontspiegeld glas waarmee je een beter beeld hebt op de kachel, zonder last te hebben van reflectie van buiten de kachel.
Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Voorzien van verwarmingsfunctie
  • Met geluidsmodule
  • Perfect voor kleine ruimtes
  • Bediening via de smartphone mogelijk

 

  • Alleen geschikt voor inbouw

Specificaties

Product
Merk Faber
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 113 x 54 x 76 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 105 x 40 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties

Impressie showroom

Showroom in Hattem

Kom langs voor deskundig en vrijblijvend advies in onze showroom in Hattem, dichtbij Zwolle.

Zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00
Zuiderzeestraatweg 21C
8051 SL Hattem
Bezoek onze showroom