Faber e-Matrix 1000/450 ST

Prijs op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Faber e-Matrix 1000/450 ST

De Faber e-Matrix 1000/450 ST is een prachtige elektrische kachel. Met een breedte van 104 cm vormt dit model de blikvanger van iedere ruimte. Dit see through model is geschikt voor inbouw in het midden van de muur. Hierbij heb je vanaf beide zijdes van de muur perfect zicht op het vlammenspel. Daarom is deze kachel de perfecte toevoeging op je kamerafscheiding. Voorzien van de Opti-Myst techniek voor een realistisch vuurbeeld met rookeffect. Voeg hier de verwarmingsfunctie en de geluidsmodule aan toe en de ervaring is compleet. Geniet van een klassieke haard, maar dan met een simpele druk op de knop.

De Faber e-Matrix 1000/450 ST installeren

Met deze elektrische haard heb je meer montagevrijheid dan bij een open haard of gaskachel. Let wel op dat de Faber e-Matrix 1000/450 ST in de buurt van een stopcontact wordt geplaatst. Daarnaast dient de kachel te worden aangesloten op een ultradunne waterleiding, zodat het waterreservoir gemakkelijk gevuld wordt. Hoe je de kachel koppelt vind je terug in de handleiding.

Eenvoudige bediening

De Faber e-Matrix Mood 1000/450 ST is eenvoudig te bedienen. Dit kan via de haard zelf en de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan je het vuur geheel naar eigen wens instellen. Zo geniet je altijd van de perfecte sfeer.

Extra opties

Dankzij de extra opties kan je de kachel geheel op jouw stijl laten aansluiten. Zo kan je kiezen uit verschillende vuurbed decoraties. Denk hierbij aan een houtset, witte kiezels of acrylic ice.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Voorzien van verwarmingsfunctie
  • Realistisch vuur met rookeffect
  • Eenvoudige bediening

 

  • Alleen geschikt voor inbouw

Specificaties

Product
Merk Faber
Model Inbouw
Vuurzicht Doorkijk
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 114 x 41 x 80 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 103 x 37 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties