Element4 Club 100 E driezijdig

3.859,-
Levertijd op aanvraag

Element4 Club 100 E driezijdig

De element4 Club 100 E driezijdige elektrische kachel vormt de blikvanger van iedere ruimte. De kachel van 100 cm breed is geschikt voor inbouw, waarbij je vanaf drie zijdes prachtig zicht op het vlammenspel hebt. Voorzien van Ultra HD LED technologie die voor een diep en rijk vlambeeld zorgt, waardoor een realistisch haardvuur getoond wordt. Het ontspiegelde glas voorkomt reflectie, zodat het zicht op he vuur niet verstoord wordt. Maak de ervaring van een klassieke haard compleet door de verwarmingsfunctie in te schakelen.

De Element4 Club 100 E driezijdig installeren

De kachel is eenvoudig in een op maat gemaakte schouw of andere ombouw te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Monteer de Element4 Club 100 E driezijdig in de ombouw, steek de stekker in het contact en je kan direct van het vuur genieten.

Bediening via je smart device

Download de Evonic E-smart app op je smartphone of tablet om de kachel te bedienen. De app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor zowel iOS als Android apparaten. Door middel van wifi koppel je de app met de kachel. Zo kan je via je smart device eenvoudig de Element4 Club 100 E driezijdig bedienen.

Uitgebreide instellingen

Zorg altijd voor de perfecte sfeer dankzij de uitgebreide instellingen. Zo kan je niet alleen de warmte, maar ook de stijlvolle bodemverlichting en het vlammenspel aanpassen. Schakel tussen de 7 verschillende kleurpatronen om zo het perfecte haardvuur te creëren.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Realistisch vlammenspel
  • Eenvoudige bediening via de app
  • Gemakkelijk te installeren
  • Met verwarmingsfunctie

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Element4
Model Inbouw
Vuurzicht 3-zijdig
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1500 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 100 x 32 x 57 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties