Element4 150H

4.495,-
Levertijd op aanvraag

Element4 150H

De Element4 150H elektrische kachel vormt de blikvanger van iedere ruimte. De kachel van 150 cm breed is geschikt voor inbouw, waarbij je vanaf de voorzijde perfect zicht op het vlammenspel hebt. Voorzien van Ultra HD LED technologie die voor een diep en rijk vlambeeld zorgt, waardoor een realistisch haardvuur getoond wordt. Het ontspiegelde glas voorkomt reflectie, zodat het zicht op he vuur niet verstoord wordt. Maak de ervaring van een klassieke haard compleet door de verwarmingsfunctie in te schakelen.

De Element4 150H installeren

De kachel is eenvoudig in een op maat gemaakte schouw of andere ombouw te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Monteer de Element4 150H in de ombouw, steek de stekker in het contact en je kan direct van het vuur genieten.

Bediening via je smart device

Download de Element4 – Electric Fires app op je smartphone of tablet om de kachel te bedienen. De app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor zowel iOS als Android apparaten. Koppel je smart device met de kachel en bedien deze eenvoudig vanaf een afstand.

Uitgebreide instellingen

Met de Element4 150H elektrische kachel kan je meer dan alleen de temperatuur instellen. Zo heb je de mogelijkheid om de kachel op half of vol vermogen te laten verwarmen, of kan je de timer instellen. Hiermee kan je een programma voor de hele week samenstellen, waarbij je voor elke dag een andere start- en stoptijd instelt.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Eenvoudige bediening via de app
  • Timer functie tot 7 dagen programmeerbaar
  • Met verwarmingsfunctie
  • Gemakkelijk te installeren

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Element4
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 154 x 32 x 81 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties