Ecofan® Condar thermometer

19,95
Tijdelijk uitverkocht

Ecofan® Condar thermometer

Houd de temperatuur in je houtkachel in de gaten met de Ecofan Condar thermometer. Dankzij deze thermometer haal je het beste uit je kachel en kachelventilator, zonder dat je te veel of juist te weinig stookt. Daarbij is de thermometer het perfecte hulpmiddel om de juiste positie van je kachelventilator te bepalen.

Richtlijnen Ecofan Condar thermometer

De thermometer is eenvoudig in gebruik. Leg deze op je houtkachel en de tempratuur wordt opgemeten. Hanteer hierbij de richtlijnen om het beste uit je kachelventilator te halen. Deze richtlijnen zijn als volgt:

  • Ligt de temperatuur onder de 65˚C dan is dit te koud voor de Ecofan. Op de thermometer wordt dit weergegeven op het kleine zwarte vlak.
  • Voor de Ecofan met een lage snelheid is de beste temperatuur tussen de 65˚C en de 150˚C. Dit wordt op de thermometer aangegeven op het gestreepte vlak.
  • Staat de meter in het witte vlak, dan is de temperatuur tussen de 150˚C en de 345˚C. Deze temperatuur is het meest geschikt voor Ecofan kachelventilators met een hogere snelheid.
  • Komt de temperatuur in het zwarte stop-vlak, dan is deze te heet. Hierdoor zal de ventilator te snel gaan draaien, waardoor deze sneller stuk gaat.
Bekijk volledige beschrijving

Specificaties

Product
Merk Caframo
Vorm Rond
Diameter 6 cm
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Suggesties