DRU Virtuo 75

5.110,-
Levertijd op aanvraag

DRU Virtuo 75

Geniet van een gezellig haardvuur met de DRU Virtuo 75 elektrische kachel, die prachtig in de muur verwerkt wordt. Door middel van de Virtuo-Flame technologie wordt een vlammenspel gesimuleerd, die je geheel naar eigen wens kunt afstellen. Om de ervaring van een houtkachel compleet te maken is de Virtuo 75 voorzien van een verwarmingsfunctie en geluidsmodule.

De DRU Virtuo 75 installeren

Dankzij het Plug & Play principe is de Virtuo 75 eenvoudig in een op maat gemaakte schouw of nis te installeren. Je kan de kachel overal plaatsen, zolang er een stopcontact in de buurt is. Plaats de kachel, steek de stekker in het stopcontact en je kan meteen beginnen met verwarmen.

Bedienen met je smart device

Om de DRU Virtuo 75 te bedienen wordt een afstandsbediening meegeleverd, maar je kan hiervoor ook je smartphone of een tablet gebruiken. Hiervoor gebruik je de gratis DRU Fire app voor Android en iOS apparaten.

Uitgebreide instellingen

Zorg met de DRU Virtuo 75 elektrische kachel eenvoudig voor de perfecte sfeer. Je kan niet alleen de temperatuur, maar ook het vlammenspel geheel naar eigen wens instellen. Maak het vuur compleet door het geluid aan te zetten, zodat je niet alleen het zicht maar ook het geluid van een knisperend vuurtje hebt.

Vituo-Flame

Geniet van een drie dimensionaal vlammenspel, dat door middel van LEDs wordt geprojecteerd. Vanaf welke hoek je ook kijkt, de vlammen zijn niet van echt te onderscheiden. Schakel tussen de voorgeprogrammeerde vlambeelden, zodat het haardvuur perfect aansluit op je humeur.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Bediening via smartphone en tablet mogelijk
  • Met verwarmingsfunctie
  • Vlammenbeeld aanpasbaar
  • Met geluidsmodule
  • Inclusief afstandsbediening

 

  • Alleen geschikt voor inbouw

Specificaties

Product
Merk DRU
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Virtuo-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 80 x 51 x 100 cm
Gewicht 75 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties