Dimplex Winslow 36”

301,-
Tijdelijk uitverkocht

Dimplex Winslow 36”

De Dimplex Winslow 36” is de blikvanger van iedere ruimte. Het strakke zwarte design zorgt ervoor dat deze elektrische kachel perfect aansluit op elk interieur. Eenvoudig aan de muur te monteren of met de standaard overal neer te zetten. Zo vind je gemakkelijk de perfecte plek voor de Winslow 36”, zodat je optimaal van de warmte en het aangezicht van een gezellig haardvuur kunt genieten.

De Dimplex Winslow 36” installeren

De Dimplex Winslow 36” is eenvoudig overal aan de muur te bevestigen, zolang er een stopcontact in de buurt is. Voor bevestiging wordt een muurbeugel en de nodige schroeven meegeleverd. Om de kachel als vrijstaand model te gebruiken bevat het pakket een standaard.

Eenvoudige bediening

Voor bediening beschikt de kachel over een bedieningspaneel aan de zijkant, waarmee je zowel het vuurbeeld als de warmte instelt. Wil je de instellingen veranderen, maar heb je geen zin om hiervoor op te staan? Maak dan gebruik van de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een timer met een maximum van acht uur in te stellen. Zo hoef je de kachel niet handmatig uit te schakelen, maar gaat dit automatisch wanneer de ingestelde tijd verstreken is.

Uitgebreide verstelmogelijkheden

Dankzij de vele verstelmogelijkheden geniet je met de Dimplex Winslow 36” altijd van de perfecte sfeer. Zo kan je niet alleen de intensiteit van het vuur en de warmte aanpassen, maar heb je ook de mogelijkheid om de kleur geheel naar wens in te stellen. Zo stel je eenvoudig de kleur van het vuur in verschillende blauwe en rode tinten in en kan je de kleur van de achtergrond verlichting aanpassen.

Extra opties

Laat de kachel nog meer aansluiten aan jouw wensen met de extra opties voor het vuurbed, waarmee het beeld van het vuur verandert. Zo heb je keuze uit decoratieve houtblokken, kiezelstenen en kristallen, waarmee je het vuurbed in kunt richten.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Met extra opties voor het vuurbed
  • Voorzien van verwarmingsfunctie
  • Uitgebreide verstelmogelijkheden
  • Inclusief afstandsbediening
  • Voorzien van timer
  • Zowel hangend als vrijstaand

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Hangend
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Lichtmodule LED
Stroomvoorziening 120V / 60Hz
Maximaal verbruik 1400 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 93 x 13 x 44 cm
Gewicht 12 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties