Dimplex Wall fire engine S

895,-
Op voorraad

Dimplex Wall fire engine S

Dankzij de Dimplex Wall fire engine S geniet je van een heerlijk haardvuur, zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. Deze elektrische kachel van plaatstaal wordt aan de muur gemonteerd, waarbij je de mogelijkheid hebt het in een op maat gemaakte schouw te plaatsen. Hierdoor heb je de ultieme beleving van een ingebouwde haard, waarbij de Opti-Myst techniek voor een realistisch vuur zorgt.

De Dimplex Wall fire engine S installeren

Deze inbouw haard kan zowel aan de muur als in een op maat gemaakte schouw worden gemonteerd. Houd hierbij rekening met de extra open ruimte rondom de kachel voor ventilatie en bediening. De kachel is voorzien van een stekker met 1,5 meter lange kabel. Steek de stekker in het stopcontact en vul het waterreservoir om de Dimplex Wall fire engine S te gebruiken.

Eenvoudige bediening

Om de Dimplex Wall fire engine S ook vanaf een afstand te verstellen wordt een afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kan je het vlammenspel en de warmte instellen, zowel samen als afzonderlijk van elkaar. Zo heb je ook de mogelijkheid om tijdens de zomer van een haardvuur te genieten zonder te worden verwarmd. Heb je geen zin om elke keer de elektrische kachel handmatig te bedienen, maak dan gebruik van de 24/7 timer. Hierbij heb je de mogelijkheid om elke dag van de week een ander programma in te stellen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Inclusief afstandsbediening
  • Met verwarmingsfunctie
  • Ook alleen vlammenspel mogelijk
  • Geschikt voor muurmontage en in een schouw

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Hangend
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 56 x 16 x 64 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 40 x 32 cm
Gewicht 14 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties