Dimplex Vivente 100

Prijs op aanvraag
Op voorraad

Dimplex Vivente 100

Geniet altijd van de perfecte sfeer dankzij de Dimplex Vivente 100 elektrische kachel. Dit middelgrote model van 100 cm breed is geschikt voor inbouw in het midden van de muur, waarbij je vanaf de voorzijde perfect zicht op het vuur hebt. Om voor een realistisch vuurbeeld te zorgen is de kachel voorzien van de Revillusion technologie. Met het knisperende geluid en de thermostaat wordt de beleving van een klassieke haard compleet.

Energiezuinig verwarmen

De kachel is voorzien van de ComfortSaver modus, waarmee je tot 11% aan energie kunt besparen. Dit betekent dat de Vivente 100 niet de hele tijd op volle kracht blijft verwarmen, maar zich aanpast op de temperatuur van de ruimte. Om nog meer energie te besparen beschikt de kachel over de SmartSense technologie. Deze technologie detecteert of de ruimte bezet is of niet. Wanneer er niemand in de ruimte is schakelt de kachel zichzelf automatisch uit.

De Dimplex Vivente 100 installeren

De Dimplex Vivente 100 is eenvoudig in een op maat gemaakte nis of schouw te installeren. Het enige dat je hoeft te doen is de kachel plaatsen en aansluiten, waarna je direct kan beginnen met verwarmen. Om de kachel perfect aan te sluiten op je interieur wordt deze geleverd met vier verschillende panelen, die je eenvoudig op de achterwand van de kachel bevestigt.

Bediening

De Vivente 100 wordt inclusief afstandsbediening geleverd, waarmee je de kachel geheel naar eigen wens in kunt stellen. Denk hierbij aan het vlammeneffect, de verlichting, temperatuur, het geluid en de ingebouwde timer. Het is ook mogelijk om al deze instellingen aan te passen via je smartphone of tablet, die je door middel van Bluetooth verbindt. Hiervoor heb je de Flame Connect app voor iOS en Android apparaten nodig.

Uitgebreide instellingen

De kachel is voorzien van uitgebreide instellingen om zo voor de perfecte sfeer te zorgen die altijd bij je humeur past. Hiervoor is het vuurbed in meer dan acht verschillende kleuren aan te passen. Wil je de kachel op vaste tijden aan- en uitschakelen? Gebruik dan de 24/7 timer. Hiermee kan je voor elke dag een ander programma instellen.

Revillusion

Bij deze techniek wordt door middel van LED verlichting een realistisch vuur getoond. Hierbij voegt het 360 graden licht extra flikkerende effecten toe, waardoor het vuur extra diepte krijgt. Het Mirage Flame paneel voorkomt reflecteren van de vlammen, zodat deze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Hiervoor is het acryl paneel deels gematteerd.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Energie besparend verwarmen
  • Met geluidsmodule voor ultieme vuurbeleving
  • Uitgebreide kleureninstellingen
  • Bediening via smartphone en tablet mogelijk
  • Voorzien van 24/7 timer

 

  • Niet geschikt als vrijstaand model

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Revillusion
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1500 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 104 x 31 x 67 cm
Gewicht 45 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties