Dimplex Verdi

1.573,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Verdi

De Dimplex Verdi is een vrijstaande elektrische kachel van plaatstaal, die je overal kunt plaatsen. Zo geniet je waar je maar wilt van warmte, waarbij een gezellig haardvuur wordt gesimuleerd door middel van de Opti-Myst technologie. Voorzien van een opslag waar je decoratieve houtblokken in op kunt bergen, zodat je nog meer het effect krijgt van een houtkachel. Het slanke en lichte ontwerp met glanzen afwerking geeft de kachel een elegant uiterlijk, waardoor de gehele ruimte nog meer luxe uitstraalt.

De Dimplex Verdi installeren

De Verdi kan in iedere ruimte geplaatst worden, zolang en een stopcontact in de buurt is. Dankzij het Plug & Play principe is de elektrische kachel eenvoudig te installeren. Het enige dat je hoeft te doen is het waterreservoir vullen en de stekker in het stopcontact steken, waarna je de kachel direct kunt gebruiken.

Eenvoudige bediening

Je kunt de Dimplex Verdi kachel op verschillende programma’s laten draaien. Zo heb je de mogelijkheid om alleen het vuur te laten tonen, zonder verwarmd te worden, of van zowel het aangezicht van een haardvuur als van de warmte te genieten. Hierbij kan je ook de intensiteit van het vlammenspel en de temperatuur afzonderlijk van elkaar instellen. Dit doe je door middel van de knoppen op de kachel zelf of via de afstandsbediening.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudige installatie met Plug & Play
  • Inclusief afstandsbediening
  • Vrijstaande kachel kan overal geplaatst worden

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Minimaal vermogen 1 kW
Maximaal vermogen 2 kW
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 W
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 78 x 45 x 143 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 40 x 50 cm
Gewicht 42 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Wit
Bekijk alle specificaties