Dimplex Toluca Deluxe

339,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Toluca Deluxe

De Dimplex Toluca Deluxe is de perfecte toevoeging op je interieur. Het strakke zwarte design zorgt ervoor dat deze elektrische kachel de blikvanger wordt van iedere ruimte. Voeg hier de achtergrond verlichting en het Opti-Flame vuurbeeld aan toe en geniet van de perfecte sfeer.

Met Bluetooth speaker

De Toluca Deluxe is voorzien van een Bluetooth speaker die je eenvoudig met je smartphone of tablet koppelt. Zo kan je het geluid van een knisperend haardvuur afspelen, waardoor het effect van een haardvuur nog meer wordt versterkt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je favoriete afspeellijst aan te zetten.

De Dimplex Toluca Deluxe installeren

Deze hangende elektrische kachel is eenvoudig overal te plaatsen, zolang er een stopcontact in de buurt is. Monteer de kachel aan de muur, steek de stekker in het contact en je kunt de Dimplex Toluca Deluxe meteen gebruiken.

Eenvoudige bediening

De kachel is aan de zijkant voorzien van een bedieningspaneel, waarmee je het vuur, de verwarming en de verlichting eenvoudig bedient. Heb je geen zin om steeds naar de kachel te lopen wanneer je de instellingen wilt veranderen? Gebruik dan de meegeleverde afstandsbediening. Deze heb je ook nodig om de speaker te bedienen en de timer in te stellen. Maak je gebruik van de timer, dan zal de kachel automatisch uitschakelen wanneer de ingestelde tijd is verlopen.

Uitgebreide instellingen

De Dimplex Toluca Deluxe beschikt over uitgebreide instelmogelijkheden, zodat je gegarandeerd voor de perfecte sfeer kunt zorgen. Pas de intensiteit van het vuur aan en verstel de kleur van het vuurbed en de achtergrond verlichting. Hierbij heb je keuze uit maar liefst vier kleuren. Weet je niet welke kleur je het mooist vindt? Dan kan je er ook voor kiezen om de kleuren automatisch in elkaar over te laten lopen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installen
  • Voorzien van Bluetooth speaker
  • Inclusief afstandsbediening
  • Kleureffect instelbaar in vier kleuren

 

  • Alleen geschikt als hangmodel

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Hangend
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 82 x 16 x 54 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 51 x 28 cm
Gewicht 15 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties