Dimplex Strata

1.469,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Strata

Dankzij het elegante minimalistische design vormt de Dimplex Strata de blikvanger van iedere ruimte. Voorzien van de Opti-Flame techniek voor een realistisch vuurbeeld, wat door de stenen achterwand wordt versterkt. Zo kan je dankzij deze elektrische haard van een heerlijke haardvuur genieten, zonder dat je last hebt van rook of rond springende vuur deeltjes.

De Dimplex Strata installeren

De Dimplex Strata is eenvoudig in iedere ruimte te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Hiervoor is de kachel voorzien van een stekker. Steek deze simpelweg in het stopcontact en je kunt de kachel direct gebruiken.

Eenvoudige bediening

Door middel van het display en de afstandsbediening stel je de kachel in. Hierbij kan je de temperatuur, het vuurbeeld en de LED verlichting afstellen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om het vuurbeeld een rode of juiste blauwe gloed te geven. Zo geniet je altijd van het perfecte haardvuur dat bij de sfeer past. Wil je de kachel voor een bepaalde tijd aan zetten, maak dan gebruik van de timer functie. Deze is tot maximaal 8 uur instelbaar. Is de tijd verstreken, dan gaat de Dimplex Strata automatisch over in de slaapmodus.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Voorzien van timer
  • Inclusief afstandsbediening
  • Met verwarmingsfunctie

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 136 x 34 x 123 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 75 x 58 cm
Gewicht 77 kg
Kleur Wit
Bekijk alle specificaties

Suggesties