Dimplex Prism 34

623,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Prism 34

Geniet van een gezellige sfeer met de Dimplex Prism 34 elektrische kachel. Met een breedte van 87 cm geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes. Door middel van de Opti-Flame techniek wordt een realistisch vuurbeeld getoond. Voeg hier de verwarming aan toe en de beleving van een klassieke haard wordt compleet.

De Dimplex Prism 34 installeren

De Dimplex Prism 34 kan op verschillende manieren worden gemonteerd. Zo kan je deze aan de muur bevestigen of volledig wegwerken in een ombouw. Hierbij is het gemakkelijk een plek te vinden. De haard kan overal geplaatst worden, zolang er een stopcontact in de buurt is. Monteer de kachel, steek de stekker in het contact en begin gelijk met verwarmen.

Eenvoudige bediening

Bedien de kachel via het paneel of gebruik hiervoor de meegeleverde afstandsbediening. Zo hoef je niet steeds op te staan om het vlammeneffect, de verwarming en daarbij de temperatuur in te stellen.

Uitgebreide instellingen

Voor nog meer gemak is de Prism 34 elektrische kachel van Dimpex voorzien van extra instellingen. Zo kan je een timer tot 8 uur instellen. Is de ingestelde tijd afgelopen, dan gaat de kachel vanzelf in de stand-by modus. Daarnaast geniet je altijd van de perfecte sfeer met de kleurinstellingen van het vuurbed. Wissel zelf van kleur of selecteer een programma die dit automatisch doet.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Meerdere montage mogelijkheden
  • Inclusief timerfunctie
  • Kleurinstellingen voor de perfecte sfeer
  • Met verwarming

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1100 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 87 x 18 x 50 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 79 x 27 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties