Dimplex Nissum concrete L

1.120,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Nissum concrete L

Geniet van een realistisch haardvuur met de Dimplex Nissum concrete L elektrische kachel. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuur inclusief rookeffect gesimuleerd. Voor een mooie industriële afwerking voorzien van een frame in betonlook. Met deze omlijsting maak de kachel mooi af wanneer je deze in een op maat gemaakte ruimte plaatst.

De Dimplex Nissum concrete L installeren

De kachel is eenvoudig in een op maat gemaakte nis, schouw of andere opening te monteren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Hierbij hoe je weinig te doen om de Dimplex Nissum concrete L te gebruiken. Bevestig de kachel aan de muur, vul de watertank, steek de stekker in het contact en je kan de kachel gaan gebruiken. 

Eenvoudige bediening

Om de Dimplex Wall fire engine L ook vanaf een afstand te verstellen wordt een afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kan je het vlammenspel en de warmte instellen, zowel samen als afzonderlijk van elkaar. Zo heb je ook de mogelijkheid om tijdens de zomer van een haardvuur te genieten zonder te worden verwarmd. Heb je geen zin om elke keer de elektrische kachel handmatig te bedienen, maak dan gebruik van de 24/7 timer. Hierbij heb je de mogelijkheid om elke dag van de week een ander programma in te stellen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Inclusief afstandsbediening
  • Voorzien van timer
  • Met verwarmingsfunctie

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Hangend
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 89 x 18 x 69 cm
Bekijk alle specificaties

Suggesties