Dimplex Juneau XL

1.791,-
Op voorraad

Dimplex Juneau XL

Dankzij de Dimplex Juneau XL geniet je altijd van de perfecte sfeer. Deze elektrische kachel is geschikt voor inbouw. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte schouw of een inactieve open haard. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuur gecreëerd, waarbij zelfs de rook wordt gesimuleerd. Doordat Juneau XL geen warmte afgeeft is het veilig om de kachel en de waterdamp aan te raken.

De Dimplex Juneau XL installeren

Heb je een geschikte ruimte, dan kan je de Dimplex Juneau XL eenvoudig installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken, waarna je de kachel direct kunt gebruiken. Bij plaatsing is het belangrijk om erop te letten dat er voldoende ventilatie is, zodat de waternevel weg kan.

Eenvoudige bediening

De Dimplex Juneau XL is aan de voorkant voorzien van een klep, waarmee je toegang krijgt tot de bediening en het waterreservoir. Hierdoor is het reservoir gemakkelijk te vullen. Met de bediening kan je de intensiteit van het vuur instellen. Heb je geen zin om naar de Juneau XL te lopen om deze aan en uit te zetten? Gebruik dan de meegeleverde afstandsbediening.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Met afstandsbediening
  • Geeft nieuw leven aan een inactieve open haard
  • Met rooksimulatie middels waterdamp

 

  • Niet voorzien van verwarmingsfunctie

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht 4-zijdig
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 400 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 72 x 33 x 35 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 51 x 20 cm
Gewicht 22 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties