Dimplex Isola Stone Wit

1.199,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Isola Stone Wit

Voeg nog meer stijl en klasse aan de gewenste ruimte toe met de Dimplex Isola Stone Wit elektrische kachel. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuurbeeld getoond. De Isola Stone kan overal geplaatst worden, zowel aan de muur als midden in de ruimte. Uitermate geschikt om verschillende ruimtes met elkaar te verbinden of juist van elkaar te scheiden. Vervaardigd uit plaatstaal met een witte vuurstenen afwerking voor een luxe uitstraling. Het glazen frame rondom het vuur zorgt voor elegantie, waardoor de Isola Stone de blikvanger van de ruimte wordt.

De Dimplex Isola Stone Wit installeren

De elektrische kachel is eenvoudig te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Het enige dat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en het waterreservoir vullen, waarna je direct van de aanblik van een realistisch vuurtje kunt genieten.

Eenvoudige bediening

Middels de meegeleverde afstandsbediening kan je de Dimplex Isola Stone Wit eenvoudig bedienen. Hiermee kan je de kachel aan- en uitzetten en de intensiteit van het vuurbeeld aanpassen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudige installatie
  • Kan veelzijdig worden ingezet
  • Realistisch vuurbeeld met rookeffect

 

  • Niet voorzien van verwarmende functie

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht 4-zijdig
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule LED
Kabellengte 1 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 60 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 33 x 33 x 133 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 22 x 20 cm
Gewicht 33 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Wit
Bekijk alle specificaties