Dimplex Ignite XL 74”

1.646,-
Op voorraad

Dimplex Ignite XL 74”

Dankzij de Dimplex Ignite XL 74” elektrische kachel zorg je altijd eenvoudig voor de perfecte sfeer. Door middel van de Opti-Flame techniek wordt een realistisch vuurbeeld gesimuleerd, waarbij het edge-to-edge glas panoramisch zicht op het vuur biedt. Hierdoor heb je vanaf elke hoek van de ruimte perfect zicht op het vlammenspel. Het vuurbed van reflecterende acrylstenen geven de vlammen een nog mooiere en sfeervolle uitstraling.

De Dimplex Ignite XL 74” installeren

De Dimplex Ignite XL 74” is eenvoudig te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Bevestig de elektrische kachel aan de muur, steek de stekker in het contact en je kan de ruimte direct verwarmen.

Eenvoudige bediening

Om de kachel te bedienen is deze voorzien van een touchscreen en wordt een afstandsbediening meegeleverd. Zo hoef je niet steeds naar de kachel te lopen wanneer je de instellingen wilt veranderen. Geen zin om de kachel handmatig uit te schakelen? Gebruik dan de timer, die je tot maximaal 8 uur kunt instellen. Wanneer de ingestelde tijd is verstreken gaat de kachel automatisch uit.

Uitgebreide instellingen

De Dimplex Ignite XL 74” beschikt over uitgebreide mogelijkheden, zodat je altijd voor de perfecte sfeer kunt zorgen. Zo heb je de mogelijkheid om de intensiteit van de vlammen te veranderen, de temperatuur in te stellen en kan je zelfs de kleuren aanpassen. Hierbij heb je de mogelijkheid om het vuurbed in een vaste kleur in te stellen, of om verschillende kleuren vloeiend in elkaar over te laten lopen.

Extra functies

Om ervoor te zorgen dat de Ignite XL 74” elektrische kachel snel opwarmt kan je de Warmteboostfunctie gebruiken. Door deze functie in te schakelen gaat de verwarming meteen op vol vermogen werking, zodat de ruimte snel op een aangename temperatuur wordt gebracht. Wil je dat de verwarming op een lager vermogen gaat draaien, dan kan je de Eco-modus inschakelen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Met Eco-modus en warmteboostfunctie
  • Inclusief afstandsbediening
  • Kleur van het vuurbed instelbaar
  • Eenvoudig te installeren
  • Verwarmingsfunctie

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Hangend
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1800 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 192 x 15 x 42 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 186 x 31 cm
Gewicht 39 kg
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties