Dimplex Haydn

1.658,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Haydn

Geniet met de Haydn elektrische kachel van een verwarmend en sfeervol haardvuur, maar dan zonder de rook en rond springende vonken. Het realistische vuur wordt gecreëerd door de Opti-Flame techniek. Om het beeld en de sfeer compleet te maken is de kachel vormgegeven als een luxueuze haard, waarbij de stenen achterwand voor een klassieke uitstraling zorgt.

De Dimplex Haydn installeren

De kachel kan eenvoudig in iedere ruimte worden geïnstalleerd, zolang er een stopcontact in de buurt is. De Dimplex Haydn kachel is voorzien van een stekker die je simpelweg in het stopcontact steekt, waarna je de kachel direct kunt gebruiken.

Eenvoudige bediening

De kachel kan worden bediend door middel van het display en de afstandsbediening. Hiermee kan je de temperatuur, het vuurbeeld en de LED verlichting instellen. Daarnaast kan je het kleureffect schakelen tussen rood en blauw. Door al deze instellingen maak je altijd gemakkelijk de perfecte sfeer, zodat je optimaal van de kachel kunt genieten. Wil je de kachel voor een bepaalde tijd aan zetten, maak dan gebruik van de timer. Deze is tot maximaal 8 uur instelbaar. Is de tijd verstreken, dan gaat de kachel automatisch over in de slaapmodus.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig de installeren
  • Inclusief afstandsbediening
  • Met verwarmingsfunctie

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 141 x 41 x 121 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 75 x 58 cm
Gewicht 86 kg
Kleur Wit
Bekijk alle specificaties