Dimplex Fyr 127

2.620,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Fyr 127

Geniet met deze vrijstaande haard overal van een gezellig haardvuur. De Dimplex Fyr 127 is een elektrische kachel met een stijlvol rond design. Hierdoor vormt de kachel de blikvanger van iedere ruimte. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuur met rookeffect getoond. Voeg hier de verwarming aan toe en de ervaring van een klassieke haard is compleet. Maar dan met het gemak van elektrisch.

De Dimplex Fyr 127 installeren

De Dimplex Fyr 127 is eenvoudig te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Je hoeft alleen maar de stekker in het contact te steken, het waterreservoir te vullen en je kan de kachel meteen gebruiken.

Eenvoudige bediening

Bedien de Dimplex Fyr 127 elektrische kachel met de handbediening of de meegeleverde afstandsbediening. Zo kan je het vuurbeeld en de temperatuur geheel naar eigen wens instellen. Daarbij komt de 24/7 timer, waarmee je voor iedere dag een ander programma instelt. Wil je het hele jaar door genieten van een haardvuur, maar dan zonder de warmte? Schakel dan alleen het vuurbeeld in en laat de verwarmingsfunctie uit.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Overal eenvoudig te plaatsen
  • Met verwarmingsfunctie
  • Timer 24/7 instelbaar
  • Verwarming apart van vuurbeeld te bedienen

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 60 x 60 x 131 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 62 x 48 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties