Dimplex Engine 56-600 MB

1.222,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Engine 56-600 MB

Geniet zonder veel gedoe van een haardvuur met de Dimplex Engine 56-600 MB elektrische inzet haard. Geschikt om in een op maat gemaakte nis of schouw te plaatsen. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuur met rookeffect gesimuleerd. Dit beeld wordt versterkt door de glazen achterwand. Daarnaast beschikt deze elektrische haard over een verwarmingsfunctie, zodat je ook van de warmte van een haardvuur kunt genieten.

De Dimplex Engine 56-600 MB installeren

De Dimplex Enige 56-600 MB is eenvoudig in de op maat gemaakte ruimte te plaatsen. Hierbij is het belangrijk dat er voldoende ventilatie is. Dit zorgt er namelijk voor dat het vuurbeeld met de opstijgende waterdamp naar behoren werkt.

Eenvoudige bediening

Via het vuurbed heb je eenvoudig toegang tot de watertank, zodat je deze gemakkelijk kunt uitnemen om te vullen. Om de Dimplex Engine 56-600 MB te bedienen kan je zowel de knoppen op de kachel als de afstandsbediening gebruiken. Zo kan je eenvoudig de intensiteit van de vlammen en de gewenste temperatuur instellen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Met verwarmingsfunctie
  • Inclusief afstandsbediening

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 65 x 26 x 70 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 56 x 40 cm
Gewicht 20 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties