Dimplex Danville

1.004,-
Op voorraad

Dimplex Danville

De Dimplex Danville is een vrijstaande elektrische kachel die ook als inzet haard gebruikt kan worden. Door middel van de Opti-Myst techniek wordt een realistisch vuur getoond, waarbij zelfs de rook wordt gesimuleerd. Hierdoor heb je de ultieme beleving van een haardvuur, zonder rondspringende vonken.

De Dimplex Danville installeren

De Danville is eenvoudig te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Steek de stekker in het stopcontact, vul het waterreservoir, en je kunt de kachel direct gebruiken. Ook kan je de Dimplex Danville gebruiken als ingebouwde haard. Hiervoor kan je een schouw op maat maken, of een bestaande schouw gebruiken. Let wel op dat je het rookkanaal afdicht, zodat de warmte van de kachel niet verloren gaat.

Eenvoudige bediening

Maak gebruik van het paneel op de kachel of de afstandsbediening om het vuur in te stellen. Voor de temperatuur is de Dimplex Danville voorzien van een draaiknop, zodat je dit gemakkelijk afstelt. Je hebt ook de mogelijkheid om alleen het vlammenspel in te schakelen, zodat je ook in de zomer de gezellige sfeer van een haardvuur kunt nabootsen. Heb je geen zin om steeds op te moeten staan, gebruik dan de afstandsbediening om het vuurbeeld en de temperatuur te veranderen.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Ook geschikt voor inbouw
  • Met rooksimilatie 
  • Inclsuief afstandsbediening
  • Zowel vuurbeeld als warmte

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 2000 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 52 x 23 x 62 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 32 x 24 cm
Gewicht 16 kg
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties