Dimplex Avalone Concrete

1.137,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Avalone Concrete

Geniet van de warmte en de aanblik van een gezellig haardvuur met de Dimplex Avalone Concrete elektrische kachel. Deze vrijstaande kachel kan in iedere ruimte geplaatst worden, waarbij de betonlook in zowel klassieke als moderne ruimtes goed tot zijn recht komt. Door middel van de Opti-Flame techniek krijg je een realistisch vuurbeeld. Daarnaast kan je genieten van de warmte van een vuur, die je naar eigen wens kunt instellen. Zo heb je de volledige ervaring van een houtkachel, maar dan op elektriciteit.

De Dimplex Avalone Concrete installeren

De Avalone Concrete elektrische kachel van Dimplex is eenvoudig te installeren. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. Dankzij het Plug & Play principe hoef je alleen de stekker in het contact te steken, waarna je de kachel direct kunt gebruiken.

Eenvoudige bediening

De kachel is voorzien van een elektronisch display met timer en thermostaat, waarmee je de Avalone Concrete eenvoudig bedient. Daarnaast wordt een afstandsbediening meegeleverd, zodat je niet steeds hoeft op te staan om de instellingen te veranderen. Stel de temperatuur en het vlameffect in voor de volle ervaring. Is het al warm, maar wil je toch van de sfeer genieten? Dan kan je ook alleen het vuurbeeld inschakelen en instellen.  

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Flame

Met deze techniek wordt het perfecte beeld van een haardvuur gecreëerd. Hierbij lijkt het decoratieve vuurbeeld vanuit het vuurbed van de haard te komen. De houtblokken branden precies zoals het hoort, waardoor de haard voor de perfecte sfeer zorgt.

Plus- en minpunten

  • Eenvoudige installatie met Plug & Play
  • Inslucief afstandsbediening
  • Met thermostaat en timer

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Vrijstaand
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Flame
Lichtmodule LED
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1400 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 92 x 31 x 93 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 39 x 52 cm
Gewicht 39 kg
Kleur Grijs
Bekijk alle specificaties