Dimplex Albany

1.845,-
Levertijd op aanvraag

Dimplex Albany

De Dimplex Albany elektrische kachel is geschikt voor inbouw. Zo kan je deze prachtig laten opgaan in je interieur, waarbij je deze zowel in de muur als een op maat gemaakte schouw kunt monteren. Voorzien van de Opti-Myst techniek voor een realistisch vuur met rookeffect. Voeg hier de verwarming aan toe en de beleving is compleet. Geniet van een klassieke haard, maar dan met het gemak van elektrische. Ook in de zomer een gezellig haardvuur? Je kan ook alleen het vlammenspel inschakelen zonder de verwarmingsfunctie te gebruiken. Zo heb je het hele jaar door plezier van deze sfeerhaard.

De Dimplex Albany installeren

Deze inbouw haard is eenvoudig in een op maat gemaakte omkasting te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Steek de stekker in het contact, vul het waterreservoir en je kan de Dimplex Albany meteen gebruiken.

Eenvoudige bediening

De Dimplex Albany is voorzien van eenvoudige bediening. Deze knoppen bevinden zich op de kachel zelf. Ook wordt een afstandsbediening meegeleverd, zodat je niet steeds op hoeft te staan. Je kan eenvoudig de temperatuur en de intensiteit van de vlammen veranderen. Zo geniet je altijd van het perfecte haardvuur. Via de voorzijde van de kachel heb je ook eenvoudige toegang tot het waterreservoir. Hiervoor hoef je alleen de lade aan voorkant open te schuiven.

Bekijk volledige beschrijving

Opti-Myst

Het driedimensionale effect geeft een realistisch vuurbeeld. Dit komt voort uit de combinatie van energiezuinige verlichting, een waterreservoir, verdamper en opstijgende warmte. Niet alleen heb je hierdoor het beeld van een haardvuur, maar ook het effect van opstijgende rook. Op een vol waterreservoir zorgt de elektrische haard 8-10 uur lang voor een realistisch en sfeervol

Plus- en minpunten

  • Met verwarmingsfunctie
  • Vlammenspel apart bedienbaar
  • Inclusief afstandsbediening

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Dimplex
Model Inbouw
Vuurzicht Voorzijde
Garantie 2 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem Opti-Myst
Lichtmodule Halogeen
Kabellengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1500 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 64 x 30 x 71 cm
Afmetingen vuurzicht (B x D x H) 57 x 42 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties