Charlton & Jenrick I-1800e Deep tweezijdig

2.770,-
Levertijd op aanvraag

Charlton & Jenrick I-1800e Deep tweezijdig

De Charlton & Jenrick I-1800e Deep tweezijdige elektrische kachel vormt de blikvanger van iedere ruimte. Dit grote model van 180 cm breed is geschikt voor inbouw in een hoek van de muur, waarbij je vanaf twee zijdes perfect zicht op het vlammenspel hebt. Dankzij het ontspiegelde glas wordt het beeld niet verstoord door reflectie. Zo geniet je optimaal van een realistisch vuurbeeld dat door middel van de 4D Ecoflame techniek met LEDS wordt gecreëerd.

Milieuvriendelijk

De kachel is voorzien van LEDS die voor zowel de sfeerverlichting als het vlammenbeeld zorgen. Heb je het vuurbeeld en de verwarmingsfunctie ingeschakeld, dan haalt de kachel een maximaal vermogen van 1500 Watt. Met de combinatie van LEDS en een lager vermogen voldoet de I-1800e Deep tweezijdige kachel aan de EcoDesign 2022 richtlijnen, wat betekent dat de kachel milieuvriendelijk in gebruik is.

De Charlton & Jenrick I-1800e Deep tweezjjdig installeren

Deze elektrische kachel is eenvoudig te installeren, zolang er een stopcontact in de buurt is. Monteer de kachel in de op maat gemaakte nis, sluit deze aan op het stopcontact en je kan direct beginnen met verwarmen. Let op dat het stopcontact na montage goed bereikbaar is, zodat je de kachel gemakkelijk kunt ontkoppelen.

Eenvoudige bediening

Maak gebruik van de bediening op de Charlton & Jenrick I-1800e Deep tweezijdige kachel om deze te bedienen. Hiermee kan je de kachel niet alleen in- en uitschakelen, maar ook de verlichting, het vuurbed en de verwarming instellen. Maak gebruik van de meegeleverde afstandsbediening om deze instellingen van een afstand te veranderen. Daarnaast kan je met de afstandsbediening ook een timer instellen.

Uitgebreide kleurinstellingen

Zorg altijd eenvoudig voor de perfecte sfeer. Hiervoor heb je voor het vlammeneffect keuze uit drie kleuren, waaronder een nieuwe witte kleur. Daarnaast kan je voor het vuurbed schakelen tussen maar liefst 13 kleuren. Stel een vaste kleur in of laat alle kleuren automatisch in elkaar overlopen met een instelbaar programma.

Timerfunctie

Stel voor iedere dag een ander programma in met de timer functie. Zo kan je voor de hele week een andere start- en stoptijd instellen, waarbij je de gewenste temperatuur kunt instellen. Met de timer functie kan je de kachel tot maximaal 9 uur laten draaien.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Uitgebreide kleurinstellingen
  • Met 7-daagse timerfunctie
  • Inclusief afstandsbediening
  • Voorzien van vervarming

 

  • Niet voorzien van geluidsmodule

Specificaties

Product
Merk Charlton & Jenrick
Model Inbouw
Vuurzicht 2-zijdig
Garantie 1 jaar
Titel algemene kenmerken
Branderdecoratie Houtstammen
Afstandsbediening
Geluidsmodule
Verwarmingsfunctie
Keurmerk CE
Technische specificaties
Vuursysteem 4D Ecoflame
Lichtmodule LED
Stroomvoorziening 230V / 50Hz
Maximaal verbruik 1500 Watt
Thermostaat
Kleureffect instelbaar
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (B x D x H) 180 x 31 x 56 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle specificaties

Suggesties