Caframo JOI lamp

219,-
Tijdelijk uitverkocht

Caframo JOI lamp

Geniet van het sfeervolle licht van de Caframo JOI lamp zonder energie te gebruiken. De lamp wordt namelijk opgeladen door een waxinelichtje. De energie van het waxinelichtje zorgt voor voldoende elektriciteit om de 8 ledlampen te laten branden. Dankzij het compacte formaat neem je de JOI lamp overal mee naartoe. Zo heb je altijd verlichting, ook als er geen elektriciteit in de buurt is. Voor een lange levensduur is de lamp vervaardigd uit kunststof en RVS. 

De Caframo JOI lamp gebruiken

Open het klepje aan de voorzijde van de JOI lamp om het waxinelichtje te plaatsen. In slechts een paar minuten tijd is er voldoende energie opgewerkt om de 8 ledlampen te laten branden. Deze lampjes zijn op de top gemonteerd. Deze top kan je eenvoudig uittrekken om de hoogte van de verlichting te veranderen. Deze hoogte is verstelbaar van 20 tot 47 cm. Hoe hoger de top, hoe groter de straling van het licht wordt. Zo bepaal je zelf hoeveel licht je wilt verspreiden.

De JOI lamp van Caframo wordt inclusief twee waxinelichtjes geleverd. Voor het beste lichtresultaat worden waxinelichtjes van goede kwaliteit aangeraden. Gebruik waxinelichtjes met een diameter van 38 mm en verbrandingsduur van 4 uur.

Bekijk volledige beschrijving

Plus- en minpunten

  • Wordt inclusief 2 waxinelichtjes geleverd
  • Geen elektriciteit nodig
  • Hoogte verstelbaar
  • Eenvoudig overal mee naartoe te nemen
  • Compact formaat

 

  • Zonder waxinelichtje geen energie

Specificaties

Product
Merk Caframo
Afmetingen voet (B x D) 14 x 14 cm
Kleur Grijs